Referenties

Het adviesbureau Dijk53 zet Pecto in voor projecten met een unieke implementatie op eigen domeinnaam en met eigen uitstraling. Pecto levert support en advies, aan de hand van feedback vanuit de klant verbeteren we het platform als geheel.

Waterschappen vervullen een bijzondere rol voor de waterhuishouding van Nederland. Dijkversterkingsprojecten vragen om een uniek platform zoals Pecto. Alleen software is niet voldoende, de benodigde aanvullende consultancy, samenwerking en maatwerk oplossingen zijn precies wat wij leveren.

Waterschappen vervullen een bijzondere rol voor de waterhuishouding van Nederland. Effectief projectgericht werken vraagt om een uniek platform zoals Pecto. Alleen software is niet voldoende, de benodigde aanvullende consultancy, samenwerking en maatwerk oplossingen zijn precies wat wij leveren.

Hoogheemraadschappen vervullen een bijzondere rol voor de waterhuishouding van Nederland. Effectief projectgericht werken vraagt om een uniek platform zoals Pecto. Alleen software is niet voldoende, de benodigde aanvullende consultancy, samenwerking en maatwerk oplossingen zijn precies wat wij leveren.

Met projectondersteunende software en maatwerk helpt Pecto Rijkswaterstaat. 

To top