Consultancy

Platform gedreven oplossingen en diensten

Het Pecto platform en haar expertise worden ingezet door onze consultants die oplossingen aandragen voor complexe vraagstukken en projecten.

Onze team is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk binnen Esri’s ArcGIS-enterprise platform: van complexe GeoWeb-workflows tot maatwerk applicaties.

GIS-Analyse

Automatiseer je processen en verbeter inzichten met onze maatwerk analyses. Voor ons is het resultaat net zo belangrijk als de weg ernaartoe: wij leveren zowel het resultaat als de gereedschappen om zelf de analyse uit te voeren.

GIS development

Automatisering van complexe geo-processen; op maat gemaakte applicaties of herbruikbare gereedschappen om je organisatie verder te helpen: wij helpen je wens te realiseren. Met onze brede kennis van Esri en Geocortex en het implementeren van maatwerk onder beide platformen bouwen we robuuste oplossingen voor de toekomst.

Web development

Hoogwaardig web development is essentieel voor het presenteren en delen van GIS data. Wij leveren maatwerk online applicaties ontwikkeld in Vue.js, Django, WordPress en andere programmeer platformen. 

Technisch- en projectmanagement

GIS projecten vragen om samenwerking van veel verschillende partijen, het projectmanagement hiervan is specialistenwerk dat wij in huis hebben. Deze organisatorische kant is essentieel voor de technische consultancy die wij bieden. 

Wij staan in de startblokken om een succes te maken van uw volgende GIS project.

Neem direct contact op met een van onze consultants, tot zo!

To top